Over

C-mine Line up is een in het oog springende gele belevingslijn die je deze zomer meeneemt langs een parcours waarin kunst, design en de monumentale industriële architectuur elkaar ontmoeten. Maar ook de volkse gezelligheid van de multiculinaire Vennestraat en de gerenommeerde architectuur van de authentieke mijntuinwijk.

Op het C-mine plein ontdek je Labyrint,  een immense stalen labyrintsculptuur. De installatie werd gemaakt voor een bijzondere gelegenheid: 10 jaar C-mine site-ontwikkeling. In 2005 werd de naam C-mine gelanceerd.  Nu, 10 jaar later hebben de oude beschermde gebouwen – de badzalen, de lampenzaal, het bureelgebouw, het energiegebouw, het magazijngebouw en de paardenstallen – één voor één een creatief-artistieke bestemming gekregen.

C-mine Line up is een programma dat zich tijdens de zomer opbouwt: het parcours start met de opening van Labyrint op 10 juli, vanaf 22 augustus is het weer vollebak vertier op de Vennestraat met straatdesign voor vier zaterdagen Vollebak Vennestraat en op 12 en 13 september openen alle C-mine partners hun creatieve deuren. Zoveel te beleven deze zomer op C-mine!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s